Commissioning Engineer

Fulltime • MBO-4/ HBO
Omgeving westen van Noord-Brabant • € 3.500 – € 5.000 per maand

Jij bent in jouw rol als Commissioning Engineer onder andere verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en optimaliseren van technische systemen.
Lijkt dit jou interessant? Lees snel verder!

De organisatie

In 1984 gestart vanuit huis en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 mensen werkzaam. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande expertise lossen zij elk automatiseringsvraagstuk op. Dit heeft geleid tot een vast klantenbestand welke al tientallen jaren gebruik maken van hun ervaring en bekwaamheid.  
Dit bedrijf heeft opleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Vanaf de eerste dag start je hiermee. Elke technische collega die nieuw binnenkomt begint met een fulltime opleiding. In deze opleiding die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt krijg je theorie gecombineerd met praktijkopdrachten. Als je deze fase afsluit ga je het geleerde in de praktijk brengen. Tijdens deze periode wordt er ook gekeken waar je het best op je plek bent, niet alleen qua werk maar ook welke klant het best bij jou past.

Daarnaast heeft de organisatie een eigen Academy waarbij je als jij daaraan toe bent de volgende stap kunt nemen met diverse trainingen zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen en optimaliseren van technische systemen, met name in de context van industriële automatisering. Daarnaast doe je systeemconfiguratie, het uitvoeren van functionele tests, identificeren en oplossen van de prestaties van het systeem om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te waarborgen.

We zijn op zoek naar:

  • Expertise en ervaring – bij het inbedrijfstellen en optimaliseren van technische systemen, bij voorkeur in de industriële automatisering
  • Technische ervaring – Kennis van systeemconfiguratie, functionele tests, oplossen van technische problemen binnen automatiseringssystemen
  • PLC kennis – bekendheid in PLC-programmering en ervaring met diverse industriële automatiseringscomponenten
  • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels (mondeling en schriftelijk)
  • Je bent bereid om regelmatig te reizen naar verschillende locaties in binnen- en buitenland waar projecten worden uitgevoerd (30 tot 50% van het jaar)
  • Flexibel – en aanpasbaar aan veranderende projectvereisten en bereidheid om buiten reguliere werktijden te werken indien nodig
  • Zelfstandigheid – is belangrijk en daarnaast kan je initiatief tonen bij het aanpakken van uitdagingen

Heb jij een MBO-4 opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica en/of een HBO opleiding in de richting elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica? Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring en woon je op minder dan 50 minuten afstand van het westen van Noord Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar info@optimumperformance.nl  tav Bobbie of Nicoline.
Het invullen van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!