Personeel en Organisatie professional

Parttime (±24 uur) • MBO/ HBO
Omgeving westen van Noord-Brabant • € 3.500 – € 5.000 per maand o.b.v. fulltime

Jij bent in jouw rol als Personeel en Organisatieprofessional onder andere verantwoordelijk voor het creëren van een warme en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.
Lijkt dit jou interessant? Lees snel verder!

De organisatie

In 1984 gestart vanuit huis en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 mensen werkzaam. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande expertise lossen zij elk automatiseringsvraagstuk op. Dit heeft geleid tot een vast klantenbestand welke al tientallen jaren gebruik maken van hun ervaring en bekwaamheid.  
Dit bedrijf heeft opleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Vanaf de eerste dag start je hiermee. Elke technische collega die nieuw binnenkomt begint met een fulltime opleiding. In deze opleiding die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt krijg je theorie gecombineerd met praktijkopdrachten. Als je deze fase afsluit ga je het geleerde in de praktijk brengen. Tijdens deze periode wordt er ook gekeken waar de medewerker het best past, niet alleen qua werk maar ook qua klant.

Daarnaast heeft de organisatie een eigen Academy waarbij je als jij daaraan toe bent de volgende stap kunt nemen met diverse trainingen zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een warme en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Je trekt talent aan en helpt ze bij hun ontwikkeling en zorgt ervoor dat ze ook bij de organisatie blijven. Je werkt samen met de Business Unit leiders en projectleiders om prestatie- en ontwikkelingskwesties aan te pakken en op te lossen. Daarnaast draag jij bij aan het de continue verbetering van de processen en systemen op het gebied van personeelsbeheer en organisatieontwikkeling.

Wie zoeken wij:

  • Je hebt een passie voor mensen en organisaties, met een achtergrond in HR of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Je bent proactief en oplossingsgericht, met het vermogen om snel te kunnen schakelen en te anticiperen op veranderende behoeften.
  • Je bent sterk in je communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden
  • Je hebt een creatieve benadering van problemen en je hebt de behoefte om voortdurend te leren en te groeien.
  • Daarnaast heb je een flexibele instelling

Heb jij een MBO/ HBO opleiding Human Resource Management of Personeelsmanagement of een vergelijkbaar vakgebied? Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en woon je op minder dan 50 minuten afstand van het westen van Noord Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar info@optimumperformance.nl  tav Bobbie of Nicoline.
Het invullen van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!