PLC/ SCADA Programmeur

Fulltime • MBO-4/ HBO
Omgeving westen van Noord-Brabant • € 3.500 – € 5.000 per maand

Jij bent in jouw rol als PLC/ Scada Programmeur de drijvende kracht achter het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde besturingssystemen voor diverse opdrachtgevers.
Lijkt dit jou interessant? Lees snel verder!

De organisatie

In 1984 gestart vanuit huis en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 mensen werkzaam. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande expertise lossen zij elk automatiseringsvraagstuk op. Dit heeft geleid tot een vast klantenbestand welke al tientallen jaren gebruik maken van hun ervaring en bekwaamheid.  
Dit bedrijf heeft opleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Vanaf de eerste dag start je hiermee. Elke technische collega die nieuw binnenkomt begint met een fulltime opleiding. In deze opleiding die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt krijg je theorie gecombineerd met praktijkopdrachten. Als je deze fase afsluit ga je het geleerde in de praktijk brengen. Tijdens deze periode wordt er ook gekeken waar je het best op je plek bent, niet alleen qua werk maar ook welke klant het best bij jou past.

Daarnaast heeft de organisatie een eigen Academy waarbij je als jij daaraan toe bent de volgende stap kunt nemen met diverse trainingen zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak.

Functieomschrijving

Als PLC/ Scada programmeur ben jij de drijvende kracht achter het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde besturingssystemen voor diverse opdrachtgevers. In nauwe samenwerking met je collega’s werk je aan het creëren van optimale oplossingen, waarbij je niet alleen profiteert van afwisseling, maar ook van de verantwoordelijkheid en vrijheid om je technische passie volledig te benutten. Je speelt een essentiële rol bij het vormgeven van innovatieve oplossingen die beantwoorden aan de behoefte van de klant. Deze functie biedt je niet alleen de kans om je technische kennis en vaardigheden uit te breiden maar ook de mogelijkheid om een sleutelrol te vervullen in het realiseren van de technologische visie van de organisatie. Je bent hier niet zomaar een Programmeur; je bent een onmisbare schakel in het verwezenlijken van de missie om grenzen te verleggen en de toekomst van besturingssystemen te vormen.
Daarnaast ben je bereid om te reizen in binnen- en buitenland.

We zijn op zoek naar:

We zijn op zoek naar iemand met een technische MBO of HBO opleiding. Relevante werkervaring is gewenst maar ook schoolverlaters zijn meer dan welkom om te reageren.

Heb jij een MBO-4 en/ of HBO opleiding in de richting: elektrotechniek, mechatronica, software-developer, engineering, industriële automatisering, besturingstechniek of technische informatica en woon je op minder dan 50 minuten afstand van het westen van Noord Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar info@optimumperformance.nl  tav Bobbie of Nicoline.
Het invullen van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!