Service Coördinator

Fulltime • MBO-4/ HBO
Omgeving westen van Noord-Brabant • € 3.500 – € 5.000 per maand

Jij bent in je rol als Service Coördinator bezig met het plannen, organiseren en coördineren van service activiteiten binnen industriële automatisering.
Lijkt dit jou interessant? Lees snel verder!

De organisatie

In 1984 gestart vanuit huis en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 mensen werkzaam. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande expertise lossen zij elk automatiseringsvraagstuk op. Dit heeft geleid tot een vast klantenbestand welke al tientallen jaren gebruik maken van hun ervaring en bekwaamheid.  
Dit bedrijf heeft opleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Vanaf de eerste dag start je hiermee. Elke technische collega die nieuw binnenkomt begint met een fulltime opleiding. In deze opleiding die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt krijg je theorie gecombineerd met praktijkopdrachten. Als je deze fase afsluit ga je het geleerde in de praktijk brengen. Tijdens deze periode wordt er ook gekeken waar je het best op je plek bent, niet alleen qua werk maar ook welke klant het best bij jou past.

Daarnaast heeft de organisatie een eigen Academy waarbij je als jij daaraan toe bent de volgende stap kunt nemen met diverse trainingen zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak.

Functieomschrijving

In deze functie ben je bezig met plannen, organiseren en coördineren van service activiteiten binnen de industriële automatisering. Wat betekent dit zoal:
Je beheert de service aanvragen, het toewijzen van technici, klantcommunicatie en het waarborgen van tijdige en effectieve oplossingen om klanttevredenheid te garanderen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je actief deelneemt aan service activiteiten, terwijl je tegelijkertijd de elektrotechnische serviceafdeling herstructureert.

We zijn op zoek naar:

Een technische duizendpoot met uitgebreide kennis van elektro- en besturingstechniek. Daarnaast ben je communicatief sterk en flexibel ingesteld. Verder vind je het erg leuk om zaken te coördineren.
Daarnaast moet je bereid zijn om te reizen in binnen- en buitenland. Dit laatste zal incidenteel zijn.

Heb jij een MBO-4 opleiding in de richting elektrotechniek, mechatronica of engineering en/of een HBO opleiding in de richting elektrotechniek, industriële automatisering, besturingstechniek, technische informatica of mechatronica? Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring en en woon je op minder dan 50 minuten afstand van het westen van Noord Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar info@optimumperformance.nl  tav Bobbie of Nicoline.
Het invullen van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!