Servicemonteur

Fulltime • MBO-4/ HBO
Omgeving westen van Noord-Brabant • € 3.500 – € 5.000 per maand

Jij bent in jouw rol als storingsmonteur in staat om zelfstandig storingen op te sporen en te verhelpen.
Lijkt dit je interessant? Lees snel verder!

De organisatie

In 1984 gestart vanuit huis en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 mensen werkzaam. Met hun persoonlijke aanpak en diepgaande expertise lossen zij elk automatiseringsvraagstuk op. Dit heeft geleid tot een vast klantenbestand welke al tientallen jaren gebruik maken van hun ervaring en bekwaamheid.  
Dit bedrijf heeft opleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Vanaf de eerste dag start je hiermee. Elke technische collega die nieuw binnenkomt begint met een fulltime opleiding. In deze opleiding die ongeveer 3 tot 6 maanden duurt krijg je theorie gecombineerd met praktijkopdrachten. Als je deze fase afsluit ga je het geleerde in de praktijk brengen. Tijdens deze periode wordt er ook gekeken waar je het best op je plek bent, niet alleen qua werk maar ook welke klant het best bij jou past.

Daarnaast heeft de organisatie een eigen Academy waarbij je als jij daaraan toe bent de volgende stap kunt nemen met diverse trainingen zowel op technisch vlak als op persoonlijk vlak.

Functieomschrijving

Als storingsmonteur ben je in staat om zelfstandig storingen bij de klant op te sporen en te verhelpen. Daarnaast vervul je een cruciale rol in het uitvoeren van preventief onderhoud. Dit onderhoud is van onschatbare waarde, omdat het helpt om storingen te voorkomen en iedereen blij maakt. Wat deze rol bijzonder maakt, is de diversiteit. Als storingsmonteur kom je bij tal van verschillende bedrijven, soms zelfs in binnen- en buitenland. Je bent dus niet gebonden aan één locatie, maar werkt samen met een team van enthousiaste collega’s.

We zijn op zoek naar:

Een technische duizendpoot met uitgebreide kennis van elektro- en besturingstechniek. Daarnaast ben je communicatief sterk en flexibel ingesteld en krijg je veel voldoening uit het opsporen en verhelpen van technische problemen. Verder moet je bereid zijn om te reizen binnen Nederland en het buitenland om bij de klant service te verlenen.

Heb jij een MBO-4 en/of HBO opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en woon je op minder dan 50 minuten afstand van het westen van Noord Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie naar info@optimumperformance.nl  tav Bobbie of Nicoline.
Het invullen van een assessment is onderdeel van het sollicitatieproces.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!