Downloads, publicaties en info

Optimum Performance is sinds 1989 actief op de Nederlandse markt op het gebied van trainingen en assessments voor interne medewerkers en voor het selecteren van de juiste persoon op het gebied van werving en selectie. Sinds een aantal jaar hebben we ook verschillende e-boeken en checklists uitgebracht. Deze publicaties helpen bedrijven om een solide basis te leggen voor de selectie van nieuwe teamleden en voor het werken met en ontwikkelen van bestaande teamleden
Checklist thuiswerken
Tegenwoordig werken veel mensen vanuit huis. Daarom hebben we enkele zeer eenvoudige tips en regels opgesteld om u te helpen snel en efficiënt te werken.

 

Download Checklist

Werken vanuit huis

Gezien de huidige situatie hebben veel bedrijven hun werksysteem gewijzigd en een thuiskantoor voor hun team geïntroduceerd. Voor sommigen was dit een normaal onderdeel van het leven en iets nieuws voor anderen.

Download Checklist

Dit nummer geeft je een kijkje achter de schermen van persoonlijkheids- testen. Is het echt belangrijk om het te doen? Is het echt mogelijk om het te meten? Hoe werkt het in werkelijkheid? Helpt het je om een beter team op te bouwen? Antwoord hierop vind je in deze uitgave. We wensen je veel leesplezier.

 

Download het magazine

Dit nummer gaat helemaal over productie. Wat denk je – Is productie de sleutel tot de uitbreiding van je bedrijf? Moet je de productie van medewerkers meten? Wat kan er gebeuren als je dit niet doet? De antwoorden vind je in deze uitgave.
We hopen dat de informatie nuttig is voor je bedrijf.

Download het magazine

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!