HR Professionals

Licentie

Wilt u het gehele testproces zelf in handen houden dan is een licentie wellicht iets voor u.

Een licentie is perfect voor bedrijven van elke omvang die volledige controle willen hebben over het wervings- en selectieproces, verder kan het ook gebruikt worden voor promoties, functioneringsgesprekken en ontwikkelingsdoeleinden zoals POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan).

Als licentieklant heeft u zelf toegang tot ons testcentrum waar u uw kandidaten en medewerkers kan testen. Hier kunt u ook zelf alle resultaten bekijken en beoordelen. Het maakt niet uit waar de persoon die u wilt testen is of welke taal hij spreekt. U stuurt het assessment via email naar de kandidaat en deze kan in bijna 50 talen en dialecten gemaakt worden.

Er zijn twee verschillende licenties. Het belangrijkste kenmerk van beide licenties is dat u het hele wervingsproces online kunt afhandelen. We trainen u in de evaluatie en het systeem en geven u toegang zodat u zelf de testresultaten kunt beheren. Wij zijn natuurlijk altijd beschikbaar om u te helpen bij elke stap. Bij een onbeperkte licentie kunt u een onbeperkt aantal testen gebruiken voor de duur van een jaar. Bij een beperkte licentie spreekt u van tevoren af hoeveel testen u wilt gebruiken.

Bij beide licenties krijgt u een sterk gereduceerd tarief voor alle testen.

Voor Recruiters en HR Professionals (ZZP’ers)

Bent u op zoek naar een uniek online platform voor het testen van kandidaten of intern personeel?

Onze testen zullen u de juiste gegevens verstrekken voor het selecteren van de best presterende kandidaten voor uw klanten. Tegelijkertijd genereert het extra inkomen voor u als professioneel HR-agent.

Het zal u helpen personeelsdossiers op te stellen, uw wervings- en selectieproces zal versnellen en de kwaliteit zal verbeteren. U bent in staat snel te weten aan wie u aandacht moet schenken, wie uw tijd verspilt en waarover u zich zorgen moet maken.

Als agent voor ons systeem krijgt u uw eigen licentie en platform en wordt u getraind om zelf de testen te kunnen evalueren en het systeem te gebruiken. Hierna kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief onze testen gebruiken.

U kunt deze testen uitvoeren in bijna 50 talen en dialecten waaronder Chinees (traditioneel en gesimplificeerd), Russisch, Arabisch, Japans, Hebreeuws en alle Europese talen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!