Stap 3 - Test licentie

Bij stap 3 kan je een systeem in gebruik nemen in je bedrijf die je helpt periodieke ontwikkelgesprekken te houden met je medewerkers. We hebben het dan over ons online testplatform, hier staan onder andere de testen op die we ook in de vorige stappen hebben aangeboden.

Deze testen helpen je een gespreksopening te creëren met je medewerkers om hun resultaten te bespreken maar ook te kijken waar de capaciteiten zijn en waar er behoefte aan is qua ontwikkeling en/of training. Bij het online testplatform hoort ook een training, deze leert je hoe je het systeem moet gebruiken en hoe je de testen moet evalueren. Verder leer je hoe je een sterkte/zwakte analyse kan opstellen en krijg je interviewtechnieken. Ook bespreken we welke vragen je het beste kan stellen om zo het meeste te weten te komen van je medewerker. Het geeft je handvatten ten behoeve van de ontwikkeling van je medewerkers.

Het zal je helpen personeelsdossiers op te stellen, en zo de beste profielen op te stellen voor elke functie.

De training is uitgebreider dan de training ‘De mens achter het masker’ die we normaal aanbieden. De hierboven genoemde workshop neemt ongeveer 3 dagen in beslag terwijl deze training 5 dagen duurt. We gaan dieper in op de materie.

De 3-daagse training is vooral gericht op het selecteren van nieuw personeel, waar het testplatform ook uitermate geschikt voor is. De testen zijn echter veel breder inzetbaar. In de extra tijd gaan we dieper in op hoe je de testresultaten aan de bestaande medewerkers uitlegt, op een manier waar iedereen baat bij heeft en niemand met een rotgevoel blijft zitten. Ook wordt er onder andere uitgelegd welke specifieke trainingen aansluiten bij de verschillende profielen. Verder worden er veel tips, adviezen en handvatten gegeven, onder meer over hoe je je personeel kan motiveren voor een training of ontwikkelingstraject.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!