Met uw eigen inhouse-testing-systeem bereikt u resultaten

Gebruik het Performia systeem om uw wervings- en selectieproces te versnellen. Dit systeem wordt sinds 2000 gebruikt en wekelijks worden er meer dan 4000 kandidaten getest en geëvalueerd in meer dan 20 landen.

Het systeem levert productiviteitsassessments, persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten, schriftelijke online-interviews, referentiechecks alsmede de administratieve middelen voor een zeer snelle verwerking en een succesvol wervings- en selectieproces.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, er is altijd een perfecte oplossing voor u. Zelfs als u kantoren heeft in 50 landen, dan kunnen al die landen gebruik maken van het systeem, terwijl het hele wervings- en selectieproces wordt gestuurd vanuit één basis.

Wat biedt ons testsysteem u

Als licentieklant kunt u uw eigen ontwerp, logo en berichten in het systeem opnemen (uw eigen huisstijl).

Dit betekent dat bij het werken met ons systeem u uw eigen bedrijfsversie heeft van het systeem. Zelfs de e-mail die via het systeem naar uw kandidaat gemaild wordt, komt van uw bedrijf.

Een systeem met eigen ontwerp draagt beslist bij aan de PR van uw organisatie, waarbij de kandidaat nog meer zekerheid krijgt dat hij solliciteert bij een bedrijf dat met de nieuwste technieken werkt voor verhoging van efficiëntie. Ook verschijnen de resultaten automatisch op uw homepage als alle vragenlijsten zijn ingevuld.

U kunt de testen uitvoeren in meer dan 30 verschillende talen waaronder Chinees (Traditioneel en Gesimplificeerd), Russisch, Arabisch, Japans, Hebreeuws en vrijwel alle Europese talen.

Verschillende soorten licenties

Er zijn drie verschillende licenties die u kunt gebruiken. Het belangrijkste kenmerk van alle licenties is dat u het grootste deel van het wervings- en selectieproces online kunt afhandelen. Wij trainen u in het systeem en hoe alle testen te evalueren, en u krijgt uw persoonlijke inlogpagina. Natuurlijk zijn wij altijd beschikbaar om u te helpen bij elke stap van de weg.

Wanneer u kiest voor een ONBEPERKTE LICENTIE, kunt u een onbeperkt aantal aantal testen gebruiken voor de periode van de licentie.

Wanneer u kiest voor een BEPERKTE LICENTIE, kunt u zoveel testen gebruiken als u wilt, maar betaalt u voor de gebruikte testen. Dit tegen een sterk gereduceerd tarief.

Wanneer u kiest voor een AGENT LICENTIE, koopt u de testen tegen een gereduceerd tarief, en kunt u dit doorverkopen aan uw klanten (dit is mogelijk voor recruitmentbureaus en ZZP’ers).

In een gesprek met u kijken we met u samen welke licentie het beste bij u past.

Training De Mens Achter Het Masker

 

Wij maken van u een expert in het inschatten van personeel, en met ons testsysteem bereikt u de gewenste resultaten.
Een licentie houdt in principe in dat iemand in uw bedrijf wordt opgeleid en een gebruikslicentie krijgt, waarmee u gebruik kunt maken van het systeem en alle testen.

Wat leert men onder andere in deze training:

 • Het inschatten van: persoonlijkheid, motivatie, kennis en bekwaamheden
 • De natuurwetten van menselijk gedrag
 • Emoties, hoe ze correct in te schatten en ermee om te gaan
 • Uitgebreide behandeling van de verschillende eigenschappen die in beeld gebracht worden met de persoonlijkheidstest
 • Praktijk: Welke profielen zijn het meest geschikt voor welke functie?
 • Combinaties van karaktereigenschappen en wat deze betekenen
 • Normering van de testresultaten m.b.t. de functie
 • Valkuilen en aanvullende tips
 • Uitleg over de verschillende testen

Deze training bestaat uit 2 of 3 dagen, de eerste 2 dagen zijn op elkaar volgend en de 3e dag is optioneel, om de puntjes op de i te zetten.
Het resultaat is dat u in staat bent om op zeer accurate wijze gedrag, motivatie en productiviteit in te schatten of verder te ontwikkelen.

Na de training kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Zeker in het begin is dit altijd fijn.

Wacht niet te lang als u tijd en geld wilt besparen

Wat zijn uw voordelen:

 1. Tijd (u hoeft geen tijd te verdoen aan niet-geschikte kandidaten)
 2. Energie (geen lange sollicitatie procedures meer, in één oogopslag weet u wie u voor u heeft)
 3. Geld (u bespaart geld op het niet aannemen van de verkeerde personen)

Onbeperkt gebruik maken van onze testen (met een licentie kunt u voor de afgesproken periode gebruik maken van ons testsysteem)

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!