Training

Voorwoord van de directeur over onze trainingen

U zal zich misschien nu afvragen, hoe zorgen wij er nu voor dat uw trainingsbudget niet verloren gaat.

Wat wij doen is het gratis testen en interviewen van ieder persoon die geïnteresseerd is in een cursus, want zoals slimme mensen zeggen, “meten is weten”.

Ik zal een voorbeeld geven; In bedrijven krijgt de manager soms te maken met slechte ervaringen binnen de communicatie met zijn werknemers. Waarop hij het slimme idee krijgt dat al zijn werknemers een communicatie training nodig hebben. Dit zal zeker gelden voor sommige werknemers, maar zeker niet voor iedereen. Dus wat wij doen is, wij testen ieder individueel om uit te vinden wat er nou echt nodig is om zijn/haar communicatie te verbeteren. Deze test samen met het interview zal dit aangeven! Natuurlijk hadden we de communicatie training aan al uw werknemers kunnen geven, maar als wij dit zouden doen had u wellicht meer dan de helft van uw budget verspilt aan de verkeerde training.

Wat wij doen is geen geheim, wij zoeken uit wat de blokkade is, waar iemand echt tegenaan loopt, wat hun stopt de doelen te bereiken. Wanneer wij deze blokkades vinden kunnen wij samen bepalen welke training en/of cursus te gebruiken om iedere persoon te helpen zodat ze zo uiteindelijk hun doelen wel kunnen behalen.

Niet Goed, Geld Terug:

Ervaring heeft mij geleerd dat onze trainingen echt werken. Daarom durf ik u de garantie te geven dat u het volledige cursusbedrag terugkrijgt wanneer u niet tevreden bent*.

Gratis Opfrisdag:

Na ongeveer een half jaar tot een jaar vragen wij u langs te komen voor de gratis opfrisdag. Op deze dag bekijken wij met u samen of u de stof nog steeds goed kan toepassen in het dagelijkse leven. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze dan ook stellen.

Onze trainingen

Hoe mensen beter te begrijpen

Het overwinnen van persoonlijke barierres

Beter zaken doen door communicatie

Succesvol leidinggeven

Organiseren en functioneren

Doelgericht plannen

Bedrijfsanalyse

Het analyseren van situaties

Het verhogen van efficientie

Workshop de menselijke factor

Bent u klaar om uw persoonlijke kwaliteiten te verbeteren of heeft u iemand in uw bedrijf die zichzelf kan verbeteren?

Al meer dan 30 jaar helpen wij werkgevers en werknemers om van zichzelf een nog betere versie te maken. Wij begeleiden u in dit proces door middel van trainingen, workshops en/of coaching.

Wilt u weten wat ons anders maakt dan andere trainingsbureau’s? Neem dan contact met ons op…

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!