Trainingen testimonials

Trainingen testimonials

“Van leidend voorwerp naar persoonlijk leiderschap”

In deze training heb ik inzicht in mezelf en mijn omgeving gekregen en de wederzijdse wisselwerking die hierin zit. Tevens is mij duidelijk geworden dat eigen handelen, eigen kennis, verantwoordelijkheden, controle de sleutel tot succes zijn. Weten met wie je te maken hebt, weten wat je eigen doelen zijn en wat je toevoegt aan het groter geheel maakt dat je persoonlijk veel effectiever, krachtiger en met plezier leeft. Ingrediënten die de basis vormen voor persoonlijk leiderschap.

A. V.

Ik pas het dagelijks toe. Door de cursus is het door de bril van een ander kijken en te weten en voelen wat een ander heeft en voelt. Daardoor is het veel gemakkelijker om daarop te anticiperen.

Je herkent gedrag van anderen, je weet wat ze gaan doen. Heerlijk.

M. H.

Wat ik in deze cursus heb geleerd is specifieker naar mensen te kijken en beter te herkennen in wat voor emotionele toestand iemand zich bevindt en daar ook naar te handelen. Ik merk dan ook wel op als je dit op de juiste manier doet je een enorme positieve feedback krijgt van de mensen waarmee je communiceert. Dit leidt tot meer begrip en maakt de samenwerking met andere mensen een stuk gemakkelijker. Ook in de taak als projectleider heb ik in deze cursus dingen geleerd die ik toepas bij de overdracht van informatie naar de mensen in mijn groep. Vooral de manier van het overdragen en het controleren of de informatie begrepen is zijn door deze cursus sterk verbeterd.

P. A.

Het is soms heel fijn en soms heel moeilijk om in te zien dat de mensen in je omgeving niet altijd de beste bedoelingen hebben. Maar het is goed om geleerd te hebben hoe je hiermee om kunt gaan en om snel te ontdekken wanneer je iets moet aanpakken, of misschien zelfs afscheid moet nemen. Door het geleerde toe te gaan passen zal ik zelf veel lichter, evenwichtiger en zelfverzekerder in het leven staan.

Ik denk zelfs dat ik anderen hiermee zal kunnen helpen.

K. E.

De training communicatie brengt niets…. De training communicatie verduidelijkt alles. Praten is geen kunst, communiceren wel. De training communicatie is het juiste instrument om samen met je coach elke stap van de “echte” communicatie door te lopen, de training geeft elk proces een handvat, een naam. Affiniteit, realiteit en communicatie moeten in voldoende mate in de juiste verhouding aanwezig zijn. De cursus brengt structuur en geeft diepere inzichten die zaken kunnen beïnvloeden en ook versnellen. Aanrader voor iedereen. (Niet mals!, wel goed).

B. E.

Met deze cursus heb ik ingezien wat mijn tekortkomingen zijn in het verbeteren van Efficiency. Ik heb meer tools geleerd hoe ik mijn personeel kan aansturen en wat ik van ze verwacht zodat ik meer vrije tijd heb voor mijn eigen taken.

Wie veroorzaakt opstoppingen in de productie en hoe kan ik dit oplossen en voorkomen.

A. T.

Beter kunnen signaleren/onderscheid kunnen maken tussen wat feiten zijn of meningen. Mensen beter kunnen begeleiden en (studie)barrières te kunnen signaleren. Welke stappen/fases je moet doorlopen om goed/succesvol leiding te kunnen geven. Hoe duidelijk te maken aan personeel wat je wilt en hoe je dit op een zo goed mogelijke wijze, voor elkaar kunt krijgen. Hoe personeel “petten” op te zetten om zo verschillende taken uit te laten voeren en verschillende verantwoordelijkheden te geven. Het leidinggeven constant bij te sturen en te blijven verbeteren.

A. H.

Ontvang de laatste tips en tricks op het gebied van werving&selectie en ontwikkeling

Meld je aan op onze nieuwsbrief.

U bent nu ingeschreven!